Team Studio Papaver

Geen klassieke headshot hier om ons voor te stellen. Studio Papaver draait om spontaniteit en dus was deze reeks perfect. We staan erop zoals we zijn, heerlijk onhandig voor de camera. Daarom dat we ook liever achter de schermen werken. Maar wie zijn wij dan?

 

Serge

De tekenaar van dienst en de handige Harry die zorgt voor de logistiek en de props. Heeft geen kaas gegeten van computers, maar kan als de beste ideeën omzetten in praktijk. Naast Studio Papaver maakt hij ook metal art en voorziet hij huizen en bedrijven van sectionale poorten onder de naam S.J.Projects. Ik zei het toch, handige Harry. Maar vooral man van…

Barbara

De computernerd en fotograaf van dienst. Vond de liefde voor fotografie dankzij social media en het bloggen op www.zegmaarbabs.be. Vele workshops, tutorials, trail en errors later, voelt ze zich als een vis in het water achter de camera. Na de uren zit ze op de schoolbanken om zich te verdiepen in grafisch ontwerp en is daarnaast nog eens verpleegkundige ook. Altijd in de ban van een nieuw project, maar vooral ook mama van 3 geweldige kinderen.