Kinderfotografie

Kinderen zijn expressief, vaak onvoorspelbaar, altijd speels en spontaan. Ja, ook als ze geen zin hebben voor een fotoshoot en liever een ijsje zouden willen eten. Kinderen leren ons dat niet alles hoeft vast te liggen, dat er ook plaats mag zijn voor spontaniteit en een klein beetje chaos. Ondanks het onvoorspelbare is kinderen fotograferen het liefste wat we doen. Omdat ze puur en heerlijk zijn om vast te leggen. No matter what….

De dag van hun leven

Communie/lentefeest

 
Communiefoto Vic

Een communieshoot moet een aangename ervaring zijn voor de kinderen.  Daarom vinden we het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en we niks gaan forceren. We kiezen samen de beste locatie voor je kind en laten hem/haar gewoon op ontdekking gaan. Je zoon of dochter mag de leiding nemen en we maken er een feestje van. Daarenboven kunnen er nadien ook de communiekaartjes of een fotoalbum voor jullie gemaakt worden.

 

Nieuwsgierig naar meer communie/lentefeest foto's?

Click it!
 
Een bijzondere inkijk bij jullie thuis

Day in the (new) life

 

Het liefst fotograferen we je gezin bij jullie thuis. Day in the life – fotografie is een trendy stijl waar we ons 100% in kunnen vinden. We spenderen een paar uur bij jullie thuis, maken ons zo onzichtbaar mogelijk en proberen de dynamiek van jullie gezin in beeld te brengen. Dagdagelijkse dingen zoals afwassen, koken, een bad nemen, gezelschapspelletjes spelen,… worden zo verrassend genoeg heel bijzonder. We garanderen een resultaat waar je het warm van krijgt en waar je later nog vaak zult naar teruggrijpen. Want het zijn net die kleine momentjes die we “als ze groter zijn” willen blijven koesteren.

Day in the life is niet alleen voor gezinnen met grotere kinderen, maar kan evengoed voor new born fotografie. We willen dus ook heel graag die eerste dagen thuis met de baby voor jullie vastleggen. Geen kroontjes en schapenvelletjes, maar echte momenten die je je wil blijven herinneren zoals die eerste badjes of de tederheid bij het voeden. Daarom opteren we om dit te doen tijdens de eerste weken na de geboorte.

 

Nieuwsgierig naar meer Day in the life reportages?

Click it!
 
Add a little confetti to each day

Mini-shoots

Mini-shoot bloemenpluktuin

Een paar keer per jaar organiseren we een mini-shoot dag speciaal voor kinderen. Dit kan op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Concreet wil dat zeggen dat er een dag wordt aangekondigd op mijn facebookpagina en er dan kan gereserveerd worden.

De formule is eenvoudig:

– 30 min fotografietijd

– alleen kinderen

– 5 foto’s in hoge resolutie

– extra foto’s kunnen nadien voor een prijsje aangekocht worden

– een kleine verrassing voor mama of voor de kinderen

In augustus is de volgende mini-shoot, neem vlug een kijkje en reserveer je plekje.

 

Niuewsgierig naar meer foto's van de mini-shoots?

Click-it!