Kinderfotografie

We opteren ervoor om kinderen altijd zo spontaan mogelijk in beeld te brengen. Poseren en naar het vogeltje lachen is niet echt onze dada. Day in the life en spontane kinderfotografie is onze stijl. Hou je ook van leuke actiefoto’s, gekke bekken en beelden zoals de kinderen werkelijk zijn, dan ben je bij Studio Papaver op het juiste adres. 

communie

Communie/lentefeest


 

Een communieshoot moet een aangename ervaring zijn voor de kinderen.  Daarom vinden we het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en we niks gaan forceren. We kiezen samen de beste locatie voor je kind en laten hem/haar gewoon op ontdekking gaan. Je zoon of dochter mag de leiding nemen en we maken er een feestje van.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen communie

Klik hier!
 
 
melkmoment

Day in the life


 

Het liefst fotograferen we je gezin in een vertrouwde omgeving. Day in the life – fotografie is een reportagestijl en is wat we het liefste doen. We spenderen een paar uur bij jullie thuis, tijdens een gezinsactiviteit of een feestje en maken ons zo onzichtbaar mogelijk. Zo proberen we de dynamiek van jullie gezin in beeld te brengen. Dagdagelijkse dingen zoals bedtijd, koken, wandelen, spelen ,… worden zo verrassend genoeg heel bijzonder. We garanderen een resultaat waar je het warm van krijgt en waar je later nog vaak zult naar teruggrijpen.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen Day in the life -->

Klik hier!
 
 
Info mini-shoots

Portretshoot kinderen


 

Ik bied ook een formule aan waarbij ik 45 min op pad ga met je kind(eren) en hen zo spontaan mogelijk op beeld probeer te krijgen. Denk aan een shoot voor communie, verjaardagsfeest, broer-zusreportage of een fotoshoot onder vriendinnen. We kiezen samen de locatie, dit kan zowel binnen als buiten en we maken er een klein feestje van. Ongedwongen poses in een ontspannen setting met de nadruk op fun. Want een portretfotoshoot mag zeker niet saai of stijf zijn, de kinderen moeten zichzelf kunnen zijn.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen portretfotoshoots -->

Klik hier!
 
 
mini-shoot bloemenpluktuin

Mini-shoots


 

Een paar keer per jaar organiseren we mini-shoots op een verrassende locatie. Die mini-shoots zijn een goedkoop en snel alternatief voor de traditionele shoots. 1 vaste datum, een half uurtje en 5 vrij te kiezen foto’s. Een populaire formule voor gezinnen die het druk hebben maar toch die leuke foto willen voor de kerstkaartjes.

De mini-shoots worden altijd via Facebook meegedeeld. Volg je onze facebookpagina al? Kijk zeker eens bij evenementen om te weten te komen wanneer de volgende sessies zullen plaats vinden.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen mini-shoots -->

Klik hier!