Gezinsfotografie

Doen we geposeerde fotoshoots? Ja. Want er is veel vraag naar. Oma wil graag een kader op haar schouw, dan staan we er allemaal eens schoon op, dan kunnen we eens ons mooiste kleren aan,… dit zijn de vaakst voorkomende antwoorden op de vraag:”Waarom een geposeerde shoot?” Natuurlijk willen wij dan ook oma die mooie foto geven, maar weet oma ook dat spontane foto’s nog vaak mooier zijn? Durf eens voor een day in the life-shoot gaan en laat je verrassen door de beelden achterna.

familieshoot zee

Gezins- of familieshoot


 

(Ook broer/zus reportage, vrijgezellen, sweet 16, …)

Voor dit soort shoot opteren we voor een bijzondere locatie die we samen hebben uitgekozen. Dit kan een shoot aan zee zijn, bij zonsondergang of in een bijzondere binnenlocatie. Misschien willen jullie wel nog eens terug naar de plaats waar de huwelijksfoto’s werden genomen, of is ergens ten velde net extra bijzonder voor jullie gezin. Het maakt voor mij niet uit zolang er maar voldoende licht is en jullie zich er goed bij voelen. De rest komt vanzelf wel. We maken er samen iets moois van!

〈Ontdek hier meer foto’s. Lees zeker ook eens de algemene voorwaarden die gelden voor elke geboekte fotoshoot〉

Alle info & prijzen familieshoot

Klik hier!
 
 

Day in the life


 

Het liefst fotograferen we je gezin bij jullie thuis. Day in the life – fotografie is een trendy stijl waar we ons 100% in kunnen vinden. We spenderen een paar uur bij jullie thuis, maken ons zo onzichtbaar mogelijk en proberen de dynamiek van jullie gezin in beeld te brengen. Dagdagelijkse dingen zoals afwassen, koken, een bad nemen, gezelschapspelletjes spelen,… worden zo verrassend genoeg heel bijzonder. We garanderen een resultaat waar je het warm van krijgt en waar je later nog vaak zult naar teruggrijpen. Want het zijn net die kleine momentjes die we “als ze groter zijn” willen blijven koesteren.

〈Ontdek hier meer foto’s. Lees zeker ook eens de algemene voorwaarden die gelden voor elke geboekte fotoshoot〉

Alle info & prijzen Day in the life -->

Klik hier!
 
 

Day in the NEW life


 

Het prille begin, de eerste knuffels, die eerste blik,… dit willen we voor jullie vastleggen in de materniteit. Liever thuis? Dat kan zeker! De voeding, de interactie met broer en zus en ja zelfs het huil-uurtje…… Die eerste maanden gaan immers zo snel voorbij, soms wil je gewoon nog eens terug naar het begin. Even terugkijken naar die intense periode, herbeleven en terug genieten van de wolk. Of misschien was er helemaal geen wolk, maar was het net een hele intense periode. Een rollercoaster. Hoe dan ook, wij willen er iets moois van maken. Blijvende herinneringen om later over te vertellen maar vooral om van te blijven genieten.

〈Ontdek hier meer foto’s. Lees zeker ook eens de algemene voorwaarden die gelden voor elke geboekte fotoshoot〉

Alle info & prijzen day in the new life

Klik hier!
 
 
mini-shoot bloemenpluktuin

Mini-shoots


 

Een paar keer per jaar organiseren we mini-shoots op een verrassende locatie. Die little family shoots zijn een goedkoop en snel alternatief voor de traditionele shoots. 1 vaste datum, een half uurtje en 5 vrij te kiezen foto’s. Een populaire formule voor gezinnen die het druk hebben maar toch die leuke foto willen voor de kerstkaartjes of voor boven de schouw bij oma.

De mini-shoots worden altijd via Facebook meegedeeld. Volg je onze facebookpagina al? Kijk zeker eens bij evenementen om te weten te komen wanneer de volgende sessies zullen plaats vinden.

〈Ontdek hier meer foto’s. Lees zeker ook eens de algemene voorwaarden die gelden voor elke geboekte fotoshoot〉

Alle info & prijzen mini-shoots -->

Klik hier!