Gezinsfotografie

Doen we geposeerde fotoshoots? Ja. Want er is veel vraag naar. Oma wil graag een kader op haar schouw, dan staan we er allemaal eens schoon op, dan kunnen we eens ons mooiste kleren aan,… dit zijn de vaakst voorkomende antwoorden op de vraag:”Waarom een geposeerde shoot?” Natuurlijk willen wij dan ook oma die mooie foto geven, maar weet oma ook dat spontane foto’s nog vaak mooier zijn? Durf eens voor een day in the life-shoot gaan en laat je verrassen door de beelden achterna.

 
Jouw gezin puur

Day in the (new) life

Het liefst fotograferen we je gezin bij jullie thuis. Day in the life – fotografie is een trendy stijl waar we ons 100% in kunnen vinden. We spenderen een paar uur bij jullie thuis, maken ons zo onzichtbaar mogelijk en proberen de dynamiek van jullie gezin in beeld te brengen. Dagdagelijkse dingen zoals afwassen, koken, een bad nemen, gezelschapspelletjes spelen,… worden zo verrassend genoeg heel bijzonder. We garanderen een resultaat waar je het warm van krijgt en waar je later nog vaak zult naar teruggrijpen. Want het zijn net die kleine momentjes die we “als ze groter zijn” willen blijven koesteren.

Day in the life is niet alleen voor gezinnen met grotere kinderen, maar kan evengoed voor new born fotografie. We willen dus ook heel graag die eerste dagen thuis met de baby voor jullie vastleggen. Geen kroontjes en schapenvelletjes, maar echte momenten die je je wil blijven herinneren zoals die eerste badjes of de tederheid bij het voeden. Daarom opteren we om dit te doen tijdens de eerste weken na de geboorte.

 

Nieuwsgierig naar meer Day In The (New) Life shoots?

Click it!
 
Blijvende herrinneringen

Gezinsfotoshoot

 

Voor een gezinsfotoshoot (dit kan natuurlijk ook een loveshoot of zwangerschapsshoot zijn) opteren we voor een bijzondere locatie die we samen hebben uitgekozen. Dit kan een shoot aan zee zijn, bij zonsondergang of in een bijzondere binnenlocatie. Misschien willen jullie wel nog eens terug naar de plaats waar de huwelijksfoto’s werden genomen, of is ergens ten velde net extra bijzonder voor jullie gezin. Het maakt voor mij niet uit zolang er maar voldoende licht is en jullie zich er goed bij voelen. De rest komt vanzelf wel. We maken er samen iets moois van!

Nieuwsgierig naar nog meer gezinsshoots?

Click it!
 
Klein maar fijn

Little family shoots

little familyshoots

Nieuwsgierig naar meer little family shoots?

Click it!
 

Een paar keer per jaar organiseren we een little family-dag speciaal voor gezinnen. Dit kan op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Concreet wil dat zeggen dat er een datum wordt aangekondigd op mijn facebookpagina en er dan kan gereserveerd worden. Denk aan thema’s zoals sunsetshoot of kerstshoot.

De formule is eenvoudig:

– 30 min fotografietijd

– kinderen of gezinnen

– 5 foto’s in hoge resolutie

– extra foto’s kunnen nadien voor een prijsje aangekocht worden

– een kleine verrassing voor jullie