Babyfotografie

Als ik terugkijk naar babyfoto’s van mijn kinderen, dan merk ik vooral 2 dingen. 1/ hoe meer kinderen, hoe minder foto’s. En 2/ ik sta er zelf amper op. En dat terwijl ik als echte moederkloek mijn kinderen uren aan een stuk gevoed, geknuffeld, gedragen en getroost heb. Maar er is geen weg terug, die tijd komt niet meer terug en nu heb ik spijt dat ik destijds deze mooie momenten niet heb laten vastleggen. En nét daarom wil ik jullie dit wel aanbieden. Een blijvende herinnering aan het prille begin, aan die veilige cocon als gezin en die warme maar o zo vermoeiende momenten die een baby met zich meebrengt.

 
Sayanna

Nog eens super bedankt voor de hele mooie, spontane, vrolijke en toffe foto’s die je van ons prinsesje genomen hebt. Je mag terecht fier zijn op wat je doet.


 

 
Berre

Fresh 48


Bij een Fresh 48 sessie kom ik binnen de eerste 72 u na de bevalling langs bij jullie in het ziekenhuis of thuis voor een spontane fotosessie. Het eerste badje, borstvoeding, kennismaking met grote broer/zus, de knuffels van oma,… die eerste momenten zijn zo mooi en puur. Maar ze zijn ook heel vluchtig en snel voorbij. Door deze momenten vast te leggen kun je nadien blijven nagenieten.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen FRESH 48 -->

Klik hier!
 
 
Cyriel

Day in the NEW life


Day in the life is niet alleen voor gezinnen met grotere kinderen, maar kan evengoed voor new born fotografie. Ik wil dus ook heel graag die eerste weken thuis met de baby voor jullie vastleggen. Geen kroontjes en schapenvelletjes, maar echte momenten die je je wil blijven herinneren zoals die eerste badjes of de tederheid bij het voeden. Daarom opteer ik om dit te doen tot 6 maand. Maar ik vergeet zeker ook de broertjes en zusjes niet. Ze mogen er heus bij!

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen day in the new life -->

Klik hier!
 
 
Baby
 

Day in the life


Is je baby ouder dan 6 maand? Dan opteren we voor een Day in the life – reportage. We spenderen een paar uur bij jullie thuis, op een gewone dag en maken ons zo onzichtbaar mogelijk. Zo proberen we de dynamiek van jullie gezin in beeld te brengen. Dagdagelijkse dingen zoals bedtijd, wandelen, spelen, etenstijd,… worden zo verrassend genoeg heel bijzonder. We garanderen een resultaat waar je het warm van krijgt en waar je later nog vaak zult naar teruggrijpen.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen day in the life -->

Klik hier!
 
 
eerste verjaardag

Feest!


Een babyborrel, doopfeest of eerste verjaardag? Dan is dat de ideale gelegenheid om een fotograaf onder de arm te nemen om alles voor je vast te leggen. Aha, en die fotograaf dat zou wel eens ik kunnen zijn 😉 Ik had zelf al mijn portie verjaardagsfeestjes en babyborrels en weet als geen ander dat er dan helemaal geen tijd is om veel foto’s te nemen. De gasten willen met je praten, de kinderen trekken aan je mouw en de baby moet nog worden gevoed. Been there, done that.

Bekijk hier meer foto’s

Alle info & prijzen over Feest! -->

Klik hier!